Om Raymond

Vi kravställer, utvecklar, designar och projekterar våra egna installationer  på huvudkontoret i Mölnlycke. Våra komponenter, såsom paneler och växelriktare, kommer från ledande tillverkare – byggda enligt våra specifikationer.

Flera av våra lösningar är egna patent, exempelvis vår smarta monteringslist som säkrar mot läckage och underlättar för våra montörer.

Vår vision är att göra det enkelt för alla att dra nytta av solens energi – vi vill göra det möjligt för dig att producera lika mycket el som din fastighet och dina fordon förbrukar.

”– Jag brinner verkligen för energiomställningen och tillsammans med teamet på Raymond står både industrialisering och fortsatta innovationer inom solcellslösningar på agendan varje dag. Nu ska vi accelerera omställningen mot förnybar energi och ser det som vårt kall att hjälpa varje hushåll få solelproduktion att bli mer hållbar, effektivare och snyggare än någonsin.”

Vi är ett svenskt företag som utvecklar produkter för hela Sverige, inklusive de områden där snölasterna är som högst. Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, hustillverkare, industrier, fastighetsägare och byggbolag i hela Sverige.

Våra egna installatörer ansvarar för projektering och montering på plats hos våra kunder. På så sätt säkerställer vi kvalitet och estetik. Det ska funka och se snyggt ut!

Under 2018 startades vår resa under namnet GruppSol av Mattias Hansson, Daniel Magnergård och Anders Eriksson. Hösten 2022 bytte vi namn till Raymond. Vi har installerat ca 2000st anläggningar runt om i Sverige.

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS?

Första steget mot hållbar och lönsam solenergi är en enkel och kostnadsfri kontakt. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig!